Сърнела Воденичарова е известна с крайните си русофилски позиции в социалните

...
Сърнела Воденичарова е известна с крайните си русофилски позиции в социалните
Коментари Харесай

Арестуваната на АМ Тракия не била нито енергетик, нито миньор

Сърнела Воденичарова е известна с крайните си русофилски позиции в обществените мрежи

Арестуваната край старозагорското село Ракитница днес Сърнела Воденичарова не била нито е миньор, нито енергетик. Задържана е, тъй като не са подчинила на полицейското предписание да освободи пътното платно. Това стана ясно от думите на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора ст. комисар Лазар Христов.

Пред медиите той заяви, че около 11 часа група от недоволни се пробвали да блокира обходния път, който сега поема трафика от автомагистралата край старозагорското село. Полицейските чиновници им издали предписание да правят отстъпка, само че те не го създали, а въпросната Сърнела Воденичарова, която е на 45 години била най-дейна. Заради това я арестували.

Демонстрантите от Автомагистрала Тракия оповестиха, че ще вдигнат митинг пред 2 РПУ Стара Загора в нейна поддръжка, а със отбраната й се заела юрист Румяна Ченалова.

В обществените мрежи се появиха изказвания, че задържаната жена е активистка на политическа партия, решила да яхне непознатия митинг. По думи на комисар Христов протестиращите миньори и енергетици са се разграничили от въпросните дейности.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР